Zwaar ongeval in Noordbroek, vrouw zwaargewond

Noordbroek- Dinsdagavond om 18:25 werd het korps van Zuidbroek opgerpiept voor een verkeersongeval aan de Pastorieweg in Noordboek.Ter plekke bleek er een tractor op z’n kant te liggen op de weg. De  tractor moest uitwijken voor een tegemoetkomende vrachtwagen, waardoor de tractor+kar in de berm reed en op z’n kant terecht kwam. De chauffeur (man) kon uit z’n tractor springen, maar de passagier (18 jarige vrouw uit Hoogezand) kwam bekneld te zitten tussen het wegdek en de tractor. Met behulp van de Brandweer uit Zuidbroek en Siddeburen wisten ze de vrouw onder de tractor te bevrijden, waarna ze met spoed  overgebracht is naar het ziekenhuis. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Een shovel heeft de omgeslagen tractor weer recht op de weg gekregen. De VOA doet verder onderzoek.

DE TEGEMOETKOMENDE VRACHTWAGEN IS NA HET ONGEVAL DOOR GEREDEN!.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !