Zwaargewonde na ernstig ongeval in Kolham

Kolham- Donderdagavond om 18:28 werd het brandweer korps van Hoogezand tevens als de ambulance, politie en de traumahelikopter opgeroepen voor een verkeersongeval op de Provincialeweg (n387) in Kolham.Ter plekke was een 34e jarige automobiliste uit Delfzijl met haar auto in de berm gekomen waarna ze de macht over het stuur kwijt raakte en via een boom in de naastgelegen sloot terecht kwam. De bestuurster kwam bekneld te zitten in het wrak en moest door de brandweer bevrijd worden. Rond 19:10 was de vrouw bevrijd, waarna ze met spoed naar het UMCG in Groningen is gebracht. De berging duurde nog even nadat de bergingsauto een andere spoedmelding kreeg op de A7. De weg is ongeveer 2 uur gestremd geweest. De VOA doet onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !