Loempia te lang in de magnetron

Hoogezand- Donderdagavond werd er een OMS alarm in het Novo Stichting aan de Noorderstraat in Sappemeer gegeven waar de brandweer van Hoogezand-Sappemeer moest voor uitrukken.De brandweer was vrij snel ter plaatse en ging gelijk bezig met de verkenning. Alle bewoners van het gebouw waren al geëvacueerd waardoor de brandweer zich geen zorgen meer hoefde te maken over eventuele  slachtoffers. al snel bleek dat er rookontwikkeling in 1 van de kamers was waardoor de ventilator aan de pas moest komen. Na dat alle rook uit het gebouw was bleek dat er een loempia te lang in de magnetron heeft gezeten. Na een kleine drie kwartier kon de brandweer weer terug naar de kazerne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !