Huis helemaal verwoest door grote brand in Hoogezand

Hoogezand- zaterdagochtend om 3:37 werd de brandweer opgepiept voor een woningbrand aan de Meint Veningastraat in HoogezandDe brand was zo erg dat de brandweer het naar grote brand hebben opgeschaald en er nog meer hulpdiensten ter plaatse kwam. De HV container kwam ter plaatse met de dompelpomp om het water uit een na bij gelegen slootje te pompen. Na korte tijd moest ook de brandweer van Slochteren in actie komen voor de brand. Samen met Brandweer Slochteren hebben ze het vuur onder controle gekregen en het vuur uitgemaakt. Een graafmachine heeft het gebouw plat gegooid zodat de brandweer zonder gevaar aan het nablussen kon beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !