Stormschade in Sappemeer

Sappemeer- Maandagavond om 17:55 was er ineens een enorme wind waardoor diverse bomen op de Slochterstraat in Sappemeer het begaven.De brandweer werd daarom ook voor stormschade naar de Slochterstraat gestuurd. 1 boom was op een woning gevallen, een andere boom is tegen een boom aan gevallen, en weer een andere boom knapte af op de dakkapel van de woning. Ook een andere boom in de straat stond aardig scheef. De brandweer kwam met de Hulpverleningsvoertuig / hoogwerker en de tankautospuit ter plekke. Ze hebben zorgvuldig de bomen op de grond gelegd. De Slochterstraat was niet meer toegankelijk voor het verkeer. Nadat de boom zorgvuldig op de grond is gelegd hebben de brandweer mensen een tweede boom in de straat omgelegd omdat die gevaarlijk ver over de weg hing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !