Zwaar gewonde bij ernstig ongeval in Hoogezand

Hoogezand- Zondagmorgen om 12:21 werden alle hulpdiensten opgeroepen voor een VKO (verkeersongeval)  op de Kielsterachterweg (N385) in Hoogezand. Een auto die uit de richting van het winkelcentrum kwam is over de kop geslagen op de Kielsterachterweg in Hoogezand. De auto is door de middenberm , en na enkele bomen omver te rijden, op de andere weghelft tot stilstand gekomen. Bij het ongeval waren 2  mannen van 32 en 36 jaar uit Hoogezand betrokken. 1  raakte bij het ongeval zwaar gewond en de ander licht gewond. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig, die op de kop lag, komen. De bijrijder moest met behulp van de hulpdiensten uit het voertuig worden gehaald. De brandweer heeft het wegdek gereinigd en enkele bomen omver gezaagd. Ook kwam de traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De Kielsterachterweg is tijdens deze ongeval gestremd geweest. De VOA doet onderzoek na deze ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !