1,2 kg softdrugs in beslag genomen door verkeerscontrole

Sappemeer- vrijdagmiddag heeft de politie 1,2 kg softdrugs in beslag genomen dat was gevonden bij een verkeerscontrole in Hoogezand. De 48-jarige automobilist werd op het Heveanpad aan gehouden voor een controle. de bestuurder bleek verschillende softdrugs en een hoeveelheid geld in de auto te hebben liggen. de bestuurder had meerdere telefoons en goederen om drugs te gebruiken bij zich. de totale hoeveelheid wiet was bijna een halve kilo. vanwege de vondst heeft de politie ook nog in het huis van de man gekeken en daar vonden ze nog meer drugs. het ging hier om ruim 800 gram hasj en hennep. alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. de 48-jarige man is door de politie opgepakt en ingesloten voor verhoor. de politie doet onderzoek naar de vondst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !