(zwaar) gewonden en dode na ravage op a7

Sappemeer- Zaterdagavond zijn er 2 ongevallen gebeurd op de a7 bij Sappemeer. De 1e melding kwam om 18:30 binnen tussen Zuidbroek en Sappemeer richting Groningen. Door een klapband van een vrachtwagen ging het totaal mis. Mogelijk bleven stukken van de band op de weg liggen. 3 auto’s botsten hierdoor op elkaar. Meerdere mensen (inc. 2 kinderen) zaten bekneld, deze heeft de brandweer bevrijdt. De politie , brandweer , ambulance en MMT waren massaal uitgerukt. Bij dit ongeval zijn 5 (zwaar) gewonden en 1 dode (vrouw) gevallen. De VOA doet onderzoek. De a7 was gestremd.

OM 19:43 uur is er op de andere weghelft opnieuw een verkeersongeval gebeurd. Hier waren 3 auto’s, ook een politiewagen, bij betrokken. 2 mensen waren bij dit ongeval gewond. De brandweer van Hoogezand Sappemeer heeft hier eerste hulp verleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !