Hoogezandse gewond na steekincident

Hoogezand- Een 42 jarige man uit Hoogezand is zondagnacht gewond geraakt bij een steekincident.De gewaarschuwde agenten vonden de man gewond aan in zijn huis aan de Stationsweg  in Hoogezand. De man was gewond aan zijn gezicht en zijn hand.

Hoe het incident gebeurde.

Even na middernacht werd er aan gebeld bij zijn woning. Een drietal getinte  mannen stonden voor zijn deur waarna 1 man een steekbeweging maakte. De man heeft de mes kunnen afweren maar raakte daarbij gewond. De hond heeft uiteindelijk de mannen weggejaagd.

De man is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Onduidelijk is waarom de mannen de bewonen aanvielen. De politie doet onderzoek naar het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !