Stroomstoring Hoogezand- Sappemeer voorbij!

Gemeente Hoogezand- Sappemeer- Zaterdagmiddag is er in de gemeente Hoogezand- Sappemeer een grote stroomstoring geweest.Er zijn ruim 7000 huishoudens getroffen. De breuk in de kabel is bij een brand bij Eska Graphic Board ontstaan.  Brandweer rijdt langs verzorgingshuizen in Hoogezand- Sappemeer om te kijken of bewoners hulp moeten krijgen |. De stroomstoring is volledig opgelost. Door de stroomstoring waren en diverse meldingen voor de brandweer: Liftopsluiting aan de Gorecht- Oost in Hoogezand. Ook kwam er een automatische brandmelding aan de Laan van de sport in Hoogezand. Na deze meldingen werd bekend dat er brand was bij Eska Graphic Board aan de Meint veningastraat in Hoogezand. Deze brand was door de brandweer snel geblust. Maar toch werden er 3 stroomkabels getroffen door de brand. Na 3 uur was de storing verholpen.

 

 

Foto's : Yvonne Boekema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !