‘Middelbrand’ bij oefeningen brandweer Hoogezand- Sappemeer

Hoogezand- 4 februari en 4 maart heeft de brandweer van Hoogezand- Sappemeer oefeningen gehad in het voormalig UWV gebouw aan de Kerkstraat in Hoogezand.De scenario was dat er een feestje in een jeugdsoos op de 1e verdieping bezig was. Bij dit feestje was veel drank. Door overbelasting in een computerruimte ontstond er brand waardoor de jeugd ( Kinderen van de  Jeugdbrandweer) vluchten naar het balkon. Deze moesten met behulp van een ladder door de brandweer naar beneden gehaald worden. 2 andere kinderen vluchten naar de lift maar blijven door kortsluiting halverwege vast zitten. Ook deze mensen moest de brandweer bevrijden. Dit alles is door de brandweer uitgevoerd. Na de oefeningen is er na gepraat op de kazerne.

Foto's GSM Stefan Nieboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !