Veel rook bij brand op Aletta Jacobs College in Hoogezand

Hoogezand- Donderdagmorgen om 11:33 werd het korps van Hoogezand- Sappemeer opgeroepen voor een schoolbrand aan de Van Heemskerckstraat in Hoogezand.
 Tijdens het aanrijden van de brandweer werd bekend dat het om een brand in de  meterkast  ging. De school werd direct geëvacueerd. ”De meterkast vatte zomaar brand” zei 1 van de conciërges.  De brandweer schaalde door de hevige rook en omdat het om een school ging op naar ‘middel brand’, dat wil zeggen dat er een extra auto heen gaat. De brandweer had de brand snel geblust. Bij deze brand raakte niemand gewond. De kinderen van deze school zijn voor de rest van de dag vrij. Er wordt bekeken of ze morgen naar school kunnen. Op de site van AJC staat: Vrijdagmorgen kan iedereen tussen 8 en 9 uur zijn/haar spullen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !