Auto volledig uitgebrand in Sappemeer

Sappemeer- Zaterdagavond om 21:18 moest de brandweer van Slochteren uitrukken voor een autobrand aan de Siepweg in Sappemeer. De brand die waarschijnlijk door kortsluiting ontstond was al zo hevig bij aankomst van de brandweer dat de brandweer alleen nog heeft nageblust. Door de open gebied en de harde wind stond de auto in een paar seconden al volledig in brand. Een toevallige omstander heeft na enige zoekwerk naar de straatnaam de brandweer gebeld. De brandweer had de brand snel geblust. De 5 jaar oude auto is volledig opgebrand. De bestuurder ( man uit Kolham) kwam ongedeerd uit het brandende voertuig en raakte niet gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !