Woning in Sappemeer beschadigd door brand in dak

Sappemeer– Zondagmiddag heeft er aan de Noorderstraat in Sappemeer een brand in een dak gewoed.De brandweer korpsen uit Hoogezand en Groningen kregen om 15:40 een melding van een schoorsteenbrand. De brandweer van Hoogezand die snel ter plaatse was zette bij aankomst direct een binnen verkenning in , waarbij ze de brand in het dak op de boven verdieping vonden. De hoogwerker van de stad heeft de brand van boven af bestreden. Een bewoner van het pand is gecontroleerd door het ambulance personeel en later mee genomen naar het ziekenhuis. Het huis is beschadigd geraakt. De brandweer had het vuur na enkele sloop en breek werkzaamheden snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !