Forse buitenbrand in Froombosch

Froombosch- Dinsdagmiddag om 15:55 werd het korps van Slochteren opgeroepen voor een buitenbrand aan De akkers in Froombosch. De brandweer werd tijdens het aanrijden verzoekt om met Prio 1 ter plaatse te komen i.v.m een gasfles en de harde wind. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in schuurtje met allerlei materialen er in. Bij de brand ontstond veel rook. De brandweer moest voorzichtig zijn omdat er een gasfles in het schuurtje stond. De bewoner wist door eigen bluswerkzaamheden te voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen garage. Een zit-grasmaaier en andere spullen zijn verloren gegaan door de brand. De brand is ontstaan door een brand vat. Niemand raakte gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !