Politie achtervolging eindigt op de kop in sloot in Schildwolde

Schildwolde- Een politie achtervolging in Schildwolde is Dinsdagavond in een sloot aan de Siepweg beëindigd. Dat was het scenario bij een oefening van de brandweer uit Slochteren. De politie moest de vlucht auto tot stilstand brengen waardoor de vluchtauto op de kop in de sloot kwam te liggen met daar tegenaan de ‘politie auto’ die half boven de sloot hing. De bestuurder van de vluchtauto die op de kop in de sloot lag moest door de brandweer worden bevrijd. Daarvoor hebben ze de auto eerst gestabiliseerd. Waarna ze een gat aan de onderkant van de auto hebben gemaakt om contact de krijgen met de bestuurder. Deze hebben ze via de achterklep uit de auto hebben gehaald.

Foto’s : J. Mossel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !