Lagere straffen voor jonge en geweldige straatrovers

Groningen- De rechtbank van Groningen heeft twee mannen van 18 en 20 jaar veroordeeld tot vijftien maanden celstraf waarvan zeven maanden voorwaardelijk, wegens twee diefstallen met geweld en een poging daarvan. De twee mannen gingen in januari dit jaar met een minderjarige persoon naar Groningen om daar te stappen. Omdat ze niet genoeg geld hadden gingen ze daarom mensen beroven, totdat ze genoeg geld hadden.  De drie gewelddadige overvallers hebben binnen een half uur 115 euro buit gemaakt. Het trio werd dezelfde nacht nog op het station aangehouden. De opgelegde straffen zijn lager dan het openbare ministerie twee weken eerder had geëist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !