Meisje gewond na forse ongeval in Hoogezand

Hoogezand- Een meisje  is woensdagmiddag op de Meint Veningastraat in Hoogezand gewond geraakt bij een ongeval waarbij 2 auto’s en een fietser betrokken waren. Het meisje stak met 2 andere vriendinnen de Meint Veningastraat over. Hierbij zag ze een automobilist over het hoofd, waarna een aanrijding volgde. De klap is volgens omstanders enorm geweest. Het meisje is met een forse hoofdwond over gebracht naar het UMCG in Groningen. Een 2e auto die bij dit ongeval betrokken was kon met wat krassen aan de zijkant van de auto zijn weg vervolgen. De andere auto moest worden afgesleept. De VOA doet onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !