Grote brand in Kiel Windeweer aangestoken

Kiel windeweer- De grote brand van gister aan de Nieuwe Compagnie in kiel Windeweer is aangestoken.Vlak bij deze brand was in de nacht van zaterdag op zondag een schuurfeest. Deze jongeren hadden tijdens de brand de hulpdiensten gehinderd. Ook is er schade aan een auto van een collega aangebracht. Of deze jongeren ook iets met de brand te maken hebben is nog niet bekend. Als u beeldmateriaal heeft van voor , tijdens en na de brand kunt U dat HIER aangeven. Als U tips heeft bel dan met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !