Stormschades gemeente Hoogezand- Sappemeer en Slochteren (Laatste update: 18:31)

Hoogezand- Sappemeer- De storm die Maandag over de provincie raasde heeft veel schade aan gericht. De brandweer en politie hadden hun hadden vol aan de 10- tal meldingen.

Boom op spoor Hoogezand

Een omgevallen boom op het spoor heeft maandagmiddag rond 12 uur voor veel overlast gezorgd. Doordat de trein vlak bij een overgang stond gingen de bomen steeds naar beneden. Met diverse mensen zijn de spoorbomen omhoog gehouden. De brandweer had de boom rond 2 uur verwijderd.

Grote boom valt neer op 7 auto’s 

Een grote boom heeft voor veel schade gezorgd aan de Jan Huitzingstraat in Hoogezand. Door de harde wind viel de boom op een schuur, 6 geparkeerde auto’s en op een auto die op dat moment net langs de boom reed, deze mensen konden zonder kleerscheuren uit de auto stappen. De brandweer en gemeente zijn hier tot ruim 3 uur mee bezig geweest. De 7 auto’s raakten total los.

Veel bomen om in de Wilhelminastraat

Een paar kleine bomen zijn met wortel en al uit de grond getrokken door de harde wind. De brandweer heeft uit voorzorg de gevaarlijke bomen omgezaagd. Ook was er een dakkapel opgewaaid. Na ruim een uur was de brandweer klaar met alle bomen om te zagen.

Boom blokkeert weg 

Een boom heeft de Burgemeester van Royenstraat Oost in Hoogezand een poosje geblokkeerd. De brandweer had de boom in enkele minuten van de weg af.

Bomen vallen op school en fietsenstalling in Sappemeer

Een paar bomen zijn op de St. Antonius in Sappemeer gevallen. Er vielen geen slachtoffers.

Muur omver gewaaid in Froombosch

Op de Langewijk in Froombosch is een muur met daarin hekken volledig omver gewaaid. De ongeveer 10 meter lange muur zorgt niet voor hinder.

Boom valt op huis, gaslek het gevolg

Een boom is op een huis gevallen op de Kalkwijk in Hoogezand. Door de klap is er een gasleiding gesprongen. De brandweer is hier een half uur aanwezig geweest.

Geluk in Sappemeer

Een grote boom is omgevallen op de Slochterstraat in Sappemeer. Wonder boven wonder viel de boom precies tussen 2 huizen in. Een vlaggenmast is wel geraakt.

Boom op woning in Froombosch

Op de Hoofdstraat in Froombosch in een boom op een woning gevallen. De brandweer van Slochteren is hier ter plaatse geweest en heeft een bedrijf gebeld om de boom te verwijderen. Op de Hoofdstraat in Froombosch zijn diverse bomen omgewaaid.

N362 dicht door omgewaaide bomen

De N362 bij Wagenborgen is afgesloten voor het verkeer. De oorzaak zijn omgewaaide bomen. De bomen worden opgeruimd als de wind gaat liggen.

Foto’s Mark Heikens

Afzuigbuis van chinees waait om

De chinees Oriental Delight is ook getroffen door de harde wind. De afzuigbuis is door de harde wind omgewaaid.

Foto: Yvonne Boekema

Boom op restaurant in Slochteren

Een dikke boom is op een restaurant aan de Hoofdweg in Slochteren gevallen. De brandweer en een kraan hebben de boom van de woning verwijderd.

Foto’s: Rutger Sander

Momenteel GEEN code geel meer!

Heeft U foto’s of informatie over andere storm schade’s? Mail dat dan naar : info@hsinactie.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !