Valse melding laat brandweer uitrukken

Sappemeer- Woensdagmiddag om 13:33 werd de brandweer van Hoogezand opgeroepen voor een containerbrand aan de Noorderstraat te Sappemeer. Ter plaatse bleek er niks aan de hand te zijn. Na contact te hebben gehad met de alarmcentrale moest het verkeerde adres zijn doorgegeven en moest het nu bij Jumbo Sappemeer zijn. Daar bleek echter ook niks aan de hand te zijn. Waarna de brandweer terug keerde naar de kazerne.

Let OP!

Bel nooit 112 voor de gein. Als u voor de gein belt en u bent aan de lijn, zorgt u ervoor dat iemand anders die wel echt hulp nodig heeft in de wacht word gezet. Dit bedraagt dan levensgevaarlijke situatie’s. Bel daarom nooit 112 of 0900-8844 voor de gein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !