Man richt ravage aan in Sappemeer

Sappemeer- Op de Noorderstraat in Sappemeer heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden.  Een man botste met z’n auto tegen een vluchtheuvel. Volgens getuigen reed de man zeer snel. De bijrijdster (vrouw) moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De vrouw is zwaargewond naar een ziekenhuis overgebracht. De bestuurder is door de politie opgepakt en naar het bureau in Hoogezand gebracht. Hij had 2,4 promille alcohol in zijn bloed. Ook bleek dat de man niet over een rijbewijs beschikt en dat zijn auto onverzekerd was. De 42-jarige mocht na verhoor niet naar huis. Hij had nog 21 dagen hechtenis openstaan. De man werd ingesloten. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. De Noorderstraat was tijdens dit ongeval dicht.

[google-map-sc width=”888″ height=”444″ zoom=”15″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !