45-kilometer auto aangereden op de Noorderstraat in Sappemeer

Sappemeer- Woensdagmiddag om 16:11 moest de brandweer uitrukken naar een verkeersongeluk met letsel in Sappemeer. Een Jeep die vermoedelijk op de Noordbroeksterstraat reed heeft een 45-kilometer auto op de kruising van de Noorderstraat en Noordbroeksterstraat aangereden. De 45-kilometer auto heeft door de impact van het ongeval enige tijd op de kop gelegen. De auto is weer recht gezet door getuigen. Een oudere vrouw is door het ongeval bekneld komen te zitten en kon niet zelfstandig of met hulp van de ambulance broeders uit de auto komen. De brandweer heeft de vrouw uit de auto gehaald. De vrouw is met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De voa doet onderzoek naar het ongeval. De Noorderstraat is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s: Mandy Nieboer & Wimken Hartman (www.hsinactie.nl).

[google-map-sc width=”888″ height=”444″ zoom=”16″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !