Forse schade bij ongeluk in Sappemeer

Sappemeer- Op de Langewijk in Sappemeer heeft vrijdagmiddag een ongeval plaats gevonden. De bestuurder uit Slochteren wou ter hoogte van de Siepweg een automobiliste inhalen. Toen de jonge man naast de auto van de vrouw reed, ging de vrouw meer naar links rijden, waardoor de man moest afremmen. Door een technische storing blokkeerde de remmen waardoor de auto in de slip kwam. De auto kwam 180 graden gedraaid tegen een lantaarnpaal. De bestuurder wou niet het water in waarna hij aan het stuur trok. De man draaide weer 180 graden, waarna hij in de berm tot stilstand kwam. De bestuurder raakte niet gewond. De auto is door berger Hamstra geborgen.

 

[google-map-sc width=”888″ height=”444″ zoom=”15″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !