Vrouw (41) gewond bij ongeval in Hoogezand, brandweerman verleent eerste hulp

Hoogezand- Op de kruising De Vosholen/ Kielsterachterweg in Hoogezand heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist (93 jarige man uit Hoogezand) die op De Vosholen reed, botste frontaal op een automobiliste ( 41 jarige vrouw uit Groningen) die op de Kielsterachterweg reed. Bij dit ongeval raakte de automobiliste gewond. Een brandweerman die daar net reed verleende eerste hulp, wat later overgenomen werd door de ambulancepersoneel. De vrouw is meegenomen naar een ziekenhuis. Van de bestuurder (93) is de rijbewijs ingenomen. De VOA deed onderzoek.

Publicatie: RTV Noord

[google-map-sc width=”888″ height=”444″ zoom=”15″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !