Auto’s botsen op de Hoofdstraat in Hoogezand

Hoogezand- Woensdagmiddag heeft er een ongeval op de Hoofdstraat ter hoogte van de Intertoys plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakten 2 auto’s elkaar aan de zijkant. 1 persoon is in een ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee. Van de andere bestuurder, die 100 meter verder op stopte, is een blaastest afgenomen. Wat er met deze persoon is gebeurd, is ons niet bekend. Het verkeer had veel last van dit ongeval. De VOA heeft een korte onderzoek gedaan naar de oorzaak. Een veegmachine heeft de weg schoon gemaakt. De beschadigde auto is afgesleept.

Update: 94 jarige man uit Hoogezand is in slaap gevallen en kwam op andere weghelft. Z’n rijbewijs heeft hij ingeleverd.

Publiciatie: RTV Noord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !