Wegen spekglad in Sappemeer

Sappemeer- Donderdag om 17:17 werd de brandweer van Hoogezand opgeroepen voor het reinigen van het wegdek in Sappemeer.

 Ter plaatse bleek er een nog onbekende vloeibare stof op de Rijksweg- Oost en Noordbroeksterstraat te liggen. Ook de oprit na de A7 lag er vol mee. De brandweer heeft met 4 stralen speciale oplosmiddel het wegdek schoon gemaakt. Het verkeer werd voor en tijdens de inzet geregeld door een omstander. Enkele automobilisten die niet luisterden naar het gebaar van de omstander hebben zelf vernomen hoe glad het was.

Update: Het stuk wegdek was na de schoonmaakwerkzaamheden van de brandweer nog steeds glad. Een veegwagen van de gemeente heeft ook geprobeerd om het wegdek schoon te maken, ook dit hielp niet. Een gespecialiceerd bedrijf gaat mogelijk het wegdek schoonmaken.

Foto 9: J. Westerhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !