Brandweer Hoogezand heeft uitwisseling met Duitse brandweer (Update/ Foto)

Hoogezand- Dit weekend heeft de brandweer van Hoogezand een uitwisseling met de Duitse brandweer.

 Ook de jeugdbrandweer doet hier aan mee. Zo’n 35 Duitse brandweer mannen, vrouwen en kinderen zullen vrijdag rond 17:30 aankomen. De brandweer uit Grünhof Tesperhude zal zondag weer vertrekken , na hopelijk een leuk weekend. De brandweer uit Hoogezand is eerder al in Grünhof Tesperhude geweest.

Zaterdag is de jeugdbrandweer naar Ziegler brandweertechniek in Winschoten geweest. Daarna zijn ze naar de kazerne Sontweg in Groningen geweest om diverse spellen te spelen. De dag hebben ze afgesloten met een rondleiding door de Euroborg. De ‘volwassen brandweer’ heeft boerengolf in Aduard gedaan. ‘s Avonds is er een barbecue geweest voor beide groepen. Zondag om 13:30 is de Duitse brandweer vertrokken.

Foto’s: J Westerhof & Stefan Nieboer (www.hsinactie.nl) & M Noordhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !