Gewonden door ingeslagen raam in Hoogezand

Hoogezand – Een 31-jarige bewoonster van een woning aan het Heveapad in Hoogezand raakte zaterdagnacht gewond toen een ruit van haar voordeur werd ingeslagen. De vrouw liep daarbij vermoedelijk ook een vuistslag in het gezicht op. Door de politie werd enige tijd later een 44-jarige plaatsgenoot van de vrouw aan. Bij de woning van de 31-jarige werd iets voor twee uur door de 44-jarige man aangebeld. Hij zei op zoek te zijn naar de vriend van de vrouw. De 44-jarige kreeg te horen dat deze niet thuis was waarna de bewoonster de deur sloot. De man sloeg daarop de ruit in. Zowel hij als de vrouw raakte gewond door de glasscherven. De bewoonster werd door ambulancepersoneel behandeld. De verdachte werd in zijn woning aangehouden en ging onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !