Ernstige mishandeling in Sappemeer

Sappemeer – De politie is een onderzoek begonnen naar een ernstige mishandeling in de nacht van zaterdag op zondag aan de Noorderstraat in Sappemeer.

Het slachtoffer, een 23-jarige inwoner van Hoogezand, had een café aan de Noorderstraat in Sappemeer bezocht en was omstreeks kwart over twee daar vertrokken. In de omgeving van een bushalte op de Noorderstraat werd hij door een man neergeslagen en getrapt. De 23-jarige liep daarbij onder meer een gebroken kaak op. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling of naar mensen die over informatie beschikken. Er kan contact worden opgenomen met 0900-8844 of via het Meldformulier op Politie.nl

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !