Man zwaargewond na val in Zuidbroek

Zuidbroek – Een 77-jarige inwoner van Sappemeer liep zondagmiddag ernstig letsel op toen hij op De Garsten bij Zuidbroek met zijn electrische fiets door een hond kwam te vallen. De man raakte bewusteloos en werd met hoofdletsel naar het UMCG in Groningen vervoerd. De Sappemeerster reed met zijn vrouw over De Garsten ter hoogte van de gaslocatie waar een 22-jarige plaatsgenoot juist zijn hond uit de auto liet. Deze rende pardoes de weg over. De 77-jarige fietser probeerde nog het dier te ontwijken maar viel hard op het wegdek. Een trauma-helikopter assisteerde bij de hulpverlening. De politie deed onderzoek en maakt proces-verbaal op.


Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !