42-jarige man uit Sappemeer aangehouden voor belediging agenten

Sappemeer- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag opgetreden bij diverse opstootjes in de Noorderstraat in Sappemeer. Daarbij is een 42-jarige man uit Sappemeer aangehouden voor belediging. Agenten reageerden op een melding van een vechtpartij in de Noorderstraat. Er stonden op dat moment veel mensen op straat die de agenten aanspraken. Er zou zijn geslagen, maar het werd niet duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk was. Verschillende mensen waren onder invloed van alcohol en vertoonden uitdagend gedrag in de richting van agenten. Ook riepen een aantal aanwezigen opruiende teksten. Er moesten meerdere politie-eenheden aan te pas komen om de verschillende groepen te bewegen om te vertrekken. De verdachte bleef ook na meerdere waarschuwen weigeren om te vertrekken. Ook uitte hij diverse beledigingen in de richting van agenten. Hij is uiteindelijk aangehouden voor belediging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !