Personen zwaar onderkoeld na ongeval in Sappemeer

 

Sappemeer- Bij een eenzijdig ongeval op de Siepweg raakten zondagavond twee personen gewond. De 45-jarige bestuurder uit Froombosch ging in een bocht rechtdoor en belandde met zijn auto in de sloot. Bij hem in de auto zat zijn 17-jarige zoon. De zoon kon uit de auto komen, maar zakte vervolgens tot zijn knieën in de modder en kon daar niet meer uitkomen. De gewaarschuwde brandweer haalde de bestuurder uit de auto en trok de zoon uit de modder. Beiden zijn voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide personen zijn zwaar onderkoeld naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om de eigenaar en fotograaf van www.hsinactie.nl . Namens alle fotografen veel sterkte!

Een dag na dit ernstige ongeval gaat het na omstandigheden goed met ons. We willen al onze collega’s van andere nieuwssite’s bedanken voor het meeleven. Een reportage van het ongeval staat op de onderstaande link.

http://rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=140179

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !