Grote brand in Sappemeer (Video)

Sappemeer- Een grote brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een schuur op de Slochterstraat in de as gelegd.

Door een blaffende hond van 2 huizen verder op, ontdekte de bewoner de brand. De bewoner heeft meteen de buren wakker gemaakt. De buurman is nog bezig geweest om met een tuinslang de brand te bestrijden , zodat het niet over zou slaan naar de nabijgelegen huizen. Geheel schadevrij zijn de omliggende huizen er niet van afgekomen. Over de oorzaak is nog niks bekend. De Slochterstraat was afgezet. Bij het blussen is gebruik gemaakt van het water uit het Winschoterdiep.

 

Videolink: http://youtu.be/M6jigkJiP2M

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !