Mannen in Sappemeer opgepakt

Sappemeer- De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen aangehouden voor vernieling.

Eerder die avond kreeg de politie de melding dat er onenigheid was ontstaan in een woning aan de Noorderstraat. Agenten zijn een kijkje gaan nemen en nadat de gemoederen waren gesust weer vertrokken. Zij stonden nog buiten op straat voor de woning toen zij door één van de aanwezigen geroepen werd dat ze moesten komen. Binnen in de woning bleek dat er een deur was ingetrapt. Hiervoor is een 50-jarige man uit Winschoten aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau kwam er een nieuwe melding dat er weer onenigheid was in de woning. Ditmaal was de deur nog verder vernield. De dader(s) waren inmiddels gevlogen. Kort bij de woning is een 19-jarige man uit Sappemeer aangehouden. Hij verklaarde dat er nog twee andere mannen bij hem waren in de woning. Een van hen, een 23-jarige man uit Sappemeer, is kort daarna in zijn woning aangehouden. De andere man kon niet meer achterhaald worden. Zijn identiteit is wel bekend bij de politie. Het 49-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij verklaarde daar dat hij ook was mishandeld door de verdachten. Alle aangehouden mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Daar moet blijken wat ieders aandeel is in deze zaak. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !