Drie zwaargewonden bij ernstig ongeval op de A7 bij Kolham (Video) (Update)

Kolham- Op de A7 nabij Kolham is maandag tegen het eind van de middag een ernstig ongeluk gebeurd.

Door nog onbekende oorzaak botsten 3 auto’s op elkaar. 2 slachtoffers moesten uit een auto door de brandweer bevrijd worden, deze zijn zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. In de andere auto’s zaten 4 personen die ook gewond raakten. Berger Poort zal alle auto’s bergen.

Op de A7 ontstond een file van zo’n 80 minuten. In de file ontstond ook een ongeval. Of hier gewonden zijn gevallen is niet bekend.

Persbericht:

Kolham– Maandagavond raakten drie personenauto’s betrokken bij een aanrijding op de A7 bij Scharmer. Een 21-jarige man uit Schildwolde is aangehouden.

Hij reed, op de afrit Hoogezand/Slochteren, achterop een stilstaande auto. De bestuurster van deze auto zat samen met vier meiden in de auto. Hun voertuig botste achterop een voorganger, hierdoor sloeg dit voertuig over de kop. Deze bestuurster klaagde over pijn in haar nek, maar bleef verder ongedeerd. Een 38-jarige vrouw en twee 12-jarige meisjes uit Hoogezand zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hun toestand is nog onbekend. De twee andere inzittenden, twee 12-jarige meisjes uit Hoogezand en Sappemeer, zijn voor controle naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht. De man uit Schildwolde verklaarde niet te hebben opgelet. Hierdoor  botste hij achterop de stilstaande auto’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !