Jongens uit o.a. Froombosch opgepakt wegens openlijke geweldpleging

Wagenborgen- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging.

De verdachten, leeftijd 17 tot 20 jaar, wonen in de plaatsen Noordbroek (3x), Groningen, Froombosch en De Groeve. Zij worden ervan verdacht een 18-jarige man in zijn woonplaats in Wagenborgen te hebben mishandeld. Het slachtoffer had met meerdere personen van het zestal onenigheid gekregen. Vervolgens kreeg hij volgens eigen zeggen meerdere vuistslagen in zijn gezicht. Bij de mishandeling op de Hoofdweg in Wagenborgen werden door het slachtoffer en getuigen enkele wapens gezien. Toen de verdachten na het geweld weggingen, werden de kentekens van twee auto’s genoteerd.

Wapens:

Deze informatie leidde uiteindelijk naar een woning in Noordbroek. In het pand troffen agenten de zes verdachten aan. Allen werden direct ingerekend voor betrokkenheid bij het geweldsincident. In de woning en in één van de auto’s troffen de agenten diverse wapens aan. Zo werden een mes, fietsketting, koevoet, knuppel, wapenstok en een bivakmuts in beslag genomen.

Aangifte:

Het slachtoffer heeft al aangifte van het geweld gedaan. Hij liep kneuzingen op in zijn gezicht. De verdachten worden over het geweldsincident en de aangetroffen wapens gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !