Één gewonde bij ongeval Kolham (Video)

Kolham- Bij een ongeval op de Provincialeweg in Kolham is donderdagmorgen één gewonde gevallen.

Een vrouw kwam uit de richting van Hoogezand, toen het in een bocht nabij Kolham mis ging. zij raakte de macht over het stuur kwijt en botste via een boom op een andere boom. Het slachtoffer kon zelfstandig uit haar auto komen. Later is zij met spoed naar een ziekenhuis in Groningen gebracht. De schade was fors. De VOA heeft onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval gedaan. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. De Provincialeweg was gedeeltelijk afgesloten.

Werkt de video niet? Klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !