Politie zoekt verdachten na inbraak in Kolham (Update / persbericht)

Kolham- De politie hield zondagmiddag twee verdachten van inbraak aan.Een getuige zag het duo samen met een derde man een niet bewoonde boerderij aan de Hoofdweg binnen gaan. Toen het trio kort hierna weer naar buiten kwam had één van de mannen vermoedelijk een motorpak meegenomen uit de woning waarna ze vertrokken in een auto. De op een ander adres wonende eigenaar werd gewaarschuwd en constateerde dat er meerdere goederen, waaronder het motorpak, was weggenomen uit de boerderij. Hij alarmeerde de politie die direct een burgernetmelding startte. Eén van de verdachten, een 22-jarige man uit Sappemeer, hoorde via een kennis van de melding en meldde zich samen met zijn 17-jarige vriend uit Kolham, de tweede verdachte, bij de politie. De derde verdachte, een 16-jarige jongen uit Hoogezand, werd maandagmorgen thuis aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !