Jongen (15) mishandeld in Hoogezand

Hoogezand- De politie is op zoek naar de daders en getuigen van een openlijke geweldpleging op Limburg Stirumlaan/Abraham Kuypersingel, zondagmiddag 1 februari rond 17.00 uur.Het 15-jarige slachtoffer fietste samen met zijn vriendin richting haar huis, toen ze langs een groepje jongens kwamen dichtbij de Jumbo. Eén van deze jongens liep naar het stel toe en sloeg het slachtoffer met de vuist op de kaak. Deze verloor hierdoor kort het bewustzijn en viel van de fiets. Mogelijk was de klap voor de vriendin bedoeld. Het groepje jongens rende er van door, terwijl omstanders het slachtoffer hielpen. De politie onderzoekt de zaak en komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u de mishandeling gezien of weet u wie betrokken is geweest bij deze mishandeling? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !