Vrouw zwaargewond na vechtpartij in Hoogezand (Update)

Hoogezand – Tijdens een geweldsincident bij een cafetaria aan de Kerkstraat in Hoogezand is maandagavond rond 22.00 uur een 23-jarige vrouw uit Stadskanaal zwaar gewond geraakt.

De politie reageerde op een melding van een vechtpartij tussen het slachtoffer en een groep personen van in ieder geval vier personen. Het slachtoffer raakte door een klap zwaar gewond aan haar hoofd. Zij werd na behandeling door het personeel van het Mobiel Medisch Team met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een eerst zoektocht naar de daders van het geweld bleef nog zonder resultaat. De forensische opsporing heeft bij de cafetaria nader onderzoek verricht. De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van de betrokken verdachten en de toedracht van het geweld.

Getuigen gezocht

Heeft u iets bijzonders gezien dat van belang kan zijn voor de politie of heeft u informatie over de identiteit van de verdachte(n)? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Politie Noord-Nederland via 0900-8844

  • Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000

www.politie.nl/melden

Update:

Hoogezand- De politie heeft woensdagmiddag twee mannen uit Hoogezand (25 en 26 jaar) aangehouden voor zware mishandeling. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij het geweldincident dat maandagavond in de Kerkstraat in Hoogezand heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer, een 23-jarige vrouw uit Stadskanaal, raakte na het geweld zwaar gewond aan haar hoofd.

De politie kwam de verdachten op het spoor dankzij getuigenverklaringen en eigen recherche-onderzoek. Beiden werden in een cel ingesloten. Zij worden gehoord over hun betrokkenheid bij deze zaak. Daarna hoopt de politie meer helderheid te kunnen verschaffen over de toedracht van de mishandeling.

Buiten levensgevaar

Het slachtoffer ligt zwaar gewond in het ziekenhuis. Zij verkeert buiten levensgevaar. De politie verwacht op dit moment niet meer aanhoudingen in deze geweldszaak te verrichten.

Tekst: Politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !