Politie zoekt getuigen van aanrijding met scooter in Sappemeer

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384 Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707 Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/e/6/3/hsinactie.nl/httpd.www/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Sappemeer- De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding met een scooter van afgelopen donderdag 26 maart in Sappemeer waarbij een 48-jarige vrouw gewond raakte.

De vrouw was donderdagmiddag tussen 17:05 en 17:20 met haar hond aan het wandelen over de parkeerplaats bij het sportcomplex aan de Rijksweg-Oost in Sappemeer. Een tweetal kwam aanrijden op een scooter. Ze bleven even staan bij het hek van het voetbalveld dat was gesloten. Niet veel later reed de scooter in de richting van de vrouw en werd zij door hen aangereden. Het slachtoffer viel op de grond. Verderop stond de scooter even stil en keek het tweetal achterom. Vervolgens zijn ze weggereden. De vrouw is met beenletsel naar het ziekenhuis gegaan. Het tweetal reed op een witte scooter. De bestuurder droeg een witte helm. De passagier had een rood met wit gestreepte helm op en droeg zwarte kleding. De politie zoekt getuigen van dit incident. Getuigen kunnen zich melden op het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !