Man (34) aangehouden na mishandeling in Hoogezand

Hoogezand- Agenten hebben donderdagavond een 34-jarige man uit Hoogezand aangehouden voor mishandeling en bedreiging.
De man kreeg op de Goeman Borgesiusstraat onenigheid met buren die iets verderop in de straat wonen. Dit liep uit de hand waarop de 34-jarige man een fakkel zou hebben gepakt en een 28-jarige man (woonplaats onbekend) daarmee probeerde te slaan. Daarna zou hij de 28-jarige man bij de keel hebben gekregen. Ook zou de verdachte geprobeerd hebben een boomstam te gooien naar een 23-jarige vrouw (woonplaats onbekend). Vervolgens zou hij een keukenmes hebben gepakt en daarmee een aantal mensen hebben bedreigd. Er ontstond een worsteling tussen hem en drie mannen van 17, 20 en 54 jaar. De 54-jarige man uit Hoogezand raakte hierbij gewond in zijn buik. Hij liep hierbij een snijwond op. Agenten hebben de 34-jarige man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. Het mes is in beslag genomen. De oorzaak van het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !