Jeugdbrandweer Hoogezand- Sappemeer in Geesthacht (Grünhof-Tesperhude) (Duitsland) #Liveblog3

Geesthacht (Grünhof-Tesperhude)- Jeugdbrandweer Hoogezand- Sappemeer is vrijdag aangekomen in het Duitse Geesthacht (Grünhof-Tesperhude).

Dit weekend hebben ze een uitwisseling met de Duitse Jeugdbrandweer gehad. HSinactie is mee en zal elke dag een verslag brengen.

Dag 1:

Na een reis van zo’n drie en een half uur is de Jeugdbrandweer aangekomen. Momenteel worden de gastgezinnen uitgekozen en zullen de spullen uitgepakt worden. Vanavond staat er iets (nog onbekend) op het programma.

Dag 2:

Vandaag stond in het teken van verschillende spellen met diverse jeugdbrandweerkorpsen uit de buurt. Zo moesten er zo snel mogelijk knopen worden gemaakt, werden er ongevallen nagespeeld en moesten diverse slachtoffers worden gered. De 12 junioren en aspiranten uit Hoogezand- Sappemeer werden knap eerste. De dag is afgesloten met een lekkere barbecue.

Dag 3:

Moederdag: Na een lekkere ontbijt met de jeugdbrandweerkorpsen Hoogezand Sappemeer & Geesthacht (Grünhof-Tesperhude) is het tijd om te vertrekken. Het korps uit Hoogezand is om 17:45 terug in Hoogezand gekomen.

HSinactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !