Drietal aangehouden voor vernieling in Hoogezand

Hoogezand- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen van 33 en 28 jaar en een vrouw van 34 jaar uit Hoogezand aangehouden voor vernieling. Het drietal wordt er van verdacht dat ze een ruit van een woning aan Kerkstraat zouden hebben vernield. Het drietal zou buiten de woning hebben gestaan en gaven aan voor de bewoner te komen. Hierop zouden ze een raam hebben vernield. De bewoner had het kenteken van de auto genoteerd en doorgegeven aan de agenten. Kort daarna kon het drietal in de buurt worden aangehouden. Ten tijde van deze aanhouding meldde een 39-jarige man uit Hoogezand zich bij het politiebureau met het verhaal dat hij mishandeld zou zijn door een viertal mensen. De 28-jarige man en de 34-jarige vrouw zouden hierbij mogelijk betrokken zijn. Het drietal is ingesloten voor nader onderzoek. Uit de verhoren moet blijken wat ieders aandeel was bij beide incidenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !