Vrouw (44) uit Winschoten aangehouden na diefstallen in Hoogezand

Hoogezand- De politie heeft vrijdagmiddag een 44-jarige vrouw uit Winschoten aangehouden. Ze wordt verdacht van meerdere diefstallen bij oudere mensen.

Ze deed zich daarbij in een aantal gevallen voor als medewerkster van thuiszorg. Vrijdagmorgen werd dit gemeld bij de politie. De vrouw was bij een adres aan de Melkweg geweest en getuigen hadden haar zien wegrijden in een auto. Bij een onderzoek in de omgeving bleek dat deze vrouw al meerdere keren hier was gezien en er werden ook diefstallen gemeld. Onder andere van sieraden. Na een zoekactie werd de vrouw thuis aangehouden. In haar auto werden goederen aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. De verdachte is ingesloten voor een nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !