Persoon rijdt door na aanrijding met 76 jarige vrouw in Hoogezand

Hoogezand – De politie is op zoek naar een vermoedelijk klein model blauwe auto die maandagmiddag op de Van Limburg Stirumlaan in Hoogezand een fietsster aanreed en er daarna vandoor ging.

De fietsster, een 76-jarige Hoogezandster, reed vanaf de Schaepmanstraat over de Van Limburg Stirumlaan en werd vermoedelijk aan de achterkant door een auto aangereden. De vrouw liep onder andere hoofdletsel op en werd in een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De auto reed na het ongeluk zonder te stoppen verder. De politie komt graag in contact met getuigen van de aanrijding of met mensen die wellicht over informatie beschikken. Er kan gebeld worden met het telefoonnummer 09008-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !