Brandweer heeft handen vol aan een autobrand in Sappemeer

Sappemeer- De brandweer is donderdagmiddag ruim een uur bezig geweest met het blussen van een brand op de Compagniesterstraat in Sappemeer.

Tegen 13:14 kwam de eerste melding van een autobrand binnen bij het station Sappemeer- Oost. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand. Ook twee naastgelegen auto’s raakten beschadigd. Nadat de auto geblust was keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Om 13:56 stonden de fotografen nog wat na te praten. Echter begon een bosje bij de afgebrande auto te branden en werd er opnieuw 112 gebeld. Een omstander probeerde de brand te blussen. Nadat dit zo goed als gelukt was, heeft de brandweer de laatste smeulende resten nageblust.

Publicatie: RTV Noord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !