Man bijt agent in Sappemeer

Sappemeer– Een 34-jarige inwoner van Groningen werd donderdagnacht op de Noorderstraat in Sappemeer door de politie overmeesterd. De man had bij een controle vermoedelijk een valse naam opgeven en wilde daarna wegrijden. De man kon in de boeien worden geslagen nadat hij zich had overgegeven. In de worsteling die daaraan vooraf ging werd een agent gebeten en liepen andere politiemensen schrammen op. De man probeerde ook het pistool van een van de politiemensen te pakken. Een vriendin van de verdachte, een 19-jarige inwoonster van Sappermeer, probeerde de arrestatie te voorkomen door een agent te slaan en te krabben. Ook zij werd aangehouden. Beide zijn ingesloten. Een van de politiemensen moest door een arts aan zijn bijtwonden worden behandeld.

Tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !