Man gooit glas naar een agent, zijn vriend slaat een bierfles stuk op een vrouw in Sappemeer

Sappemeer- Een 23-jarige inwoonster van Sappemeer liep zaterdagnacht een hersenschudding op toen ze in een café aan de Noorderstraat in haar woonplaats met een bierfles op haar hoofd werd geslagen.

De vrouw kwam naar haar zeggen tussenbeide bij een ruzie tussen een vriendin en een man, een 23-jarige Sappemeerster. Als reactie zou de man haar met een bierfles hebben gemept. De man werd door de politie in het café aangehouden. Een vriend van de man wilde persé als ondersteuning mee naar het bureau. Toen hem dat werd geweigerd, smeet hij een glas naar het hoofd van een van de politiemensen. Het miste rakelings en sloeg kapot tegen een muur. De vriend (leeftijd en woonplaats nog onbekend) kreeg daarop zijn zin; ook hij ging naar het politiebureau, als arrestant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !